365betapp

NLP工具屋,专注NLP教练技术8年,为您自学NLP,教练技术助力打气!

2018年6月大学英语六级真题答案第二套(网络版)

  大学英语四六级考试结束当日,新东方网四六级频道第一时间更新公布英语四六级真题答案,并特别邀请多位新东方教师为广大考生进行考后试题解析。同时广大考生还可随时@新东方网四六级微博及新东方网四六级微信,与线上老师以及考生随时互动答疑,敬请广大考生密切关注新东方网四六级频道以及2018年6月英语四六级真题解析专题。

  第二套:

  选词填空

  26 K reputed

  27 C characters

  28 M supposed

  29 E fierce

  30 H obsessed

  31 A campaign

  32 N traditional

  33 I proclamation

  34 F inspired

  35 L rest

  匹配题:

  36. There are a couple of plants tough and adaptable enough to survive on bare rocky hills and in deserts.

  答案:【C】段

  C) Extreme conditions produce extremely tough plants. In the rusty red deserts of South Africa, …

  37. Farrant is trying to isolate genes in resurrection plants and reproduce them in crops.

  答案:【H】段

  H) After completing her Ph.D. on seeds, Farrant began investigating whether it might be possible to isolate her properties that make most seeds so…

  38. Farmers in South Africa are more at the mercy of nature, especially inconsistent rainfall.

  答案:【B】段

  B) Biologist Jill Farrant of the University of Cape Town in South Africa says that nature has plenty of answers for people who want to grow crops in

  39. Resurrection crops are most likely to be the choice of subsistence farmers.

  答案:【K】段

  40. Even though many plants have developed carious tactics to cope with dry weather, they can’t survive a prolonged drought.

  答案:【E】段

  E) The big difference between “drought-tolerant”plants and these tough plants: metabolism. Many different kinds of plants have…

  41. Despite consumer resistance, researchers are pushing ahead with genetic modification of crops.

  答案:【I】段

  I) Once Farrant and her colleagues feel they have a better sense of which switches to throw,…

  42. Most seeds can pull through dry spells and begin growing when conditions are ripe, but once this process starts, it cannot be held back.

  答案:【G】段

  G) What else can do this dry-out-and-revive trick? Seeds-almost all of them. At the start of…

  43. Farrant is working hard to cultivate food crops that can survive extreme dryness by studying the traits of rare wild plants.

  答案:【B】段

  B) Biologist Jill Farrant of the University of Cape Town in South Africa says that nature has plenty of answers for people who want to grow crops in